Appartement Spanje

Zin in warmere temperaturen? In het comfortabele en rustig gelegen complex El Puente II biedt Mieke&Co, naast de Bed&Breakfast in Blokzijl, ook een penthouse aan de Costa del Sol voor verhuur aan. Een lift brengt u tot aan de voordeur van het stijlvolle appartement. Het is geschikt voor vier personen. El Puente is gesitueerd in de bekende urbanisatie Sitio de Calahonda, op een half uur rijden van de luchthaven van Malaga en een kwartiertje van het centrum van Marbella. Het appartement beschikt over een imposant privé-dakterras.

In Calahonda, dat 'diepe baai' betekent, is de temperatuur over het algemeen wat hoger dan in de omliggende plaatsen aan de costa. Zowel in de zomer als in de winter is het er goed toeven.

Het complex (met idyllisch gelegen groot zwembad) ligt tegen een berghelling aan. Een ritje naar zee duurt met de auto nog geen vijf minuten.

Appartement Spanje

Vanaf het ruim bemeten dakterras van het appartement heeft u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de omgeving. Op het dakterras verder een douche, een aanrecht met spoelbak, een barbecue en naast voldoende gelegenheid om lekker te zonnen, ook een aparte sauna en een enorme tafel.

In het appartement bevinden zich twee slaapkamers met comfortabele garderobekasten (veel bergruimte!), elk met eigen badkamer. De een met douche, de ander met bad en douche. In beide badkamers een wastafelmeubel en toilet. Ook hier weer volop bergruimte. Linnengoed is aanwezig.

Vanuit de woonkamer (zit-/eethoek met open haard, televisie met een zeer uitgebreid pakket, is er zicht op de keuken. Aan de andere kant het uitzicht op de Middellandse Zee via een overdekte serre over de hele breedte van het appartement, inclusief een speciale computerhoek. Er is wifi aanwezig in het appartement.

De kamertemperatuur kan geregeld worden door middel van centrale verwarming en een airco-systeem. Meer info via Mieke Duivenvoorden (06-13911303 of e-mail naar welkom@mieke-enco.nl).
    

Costa del Golf

De Costa del Sol staat niet alleen bekend om het heerlijke weer, ook voor golfliefhebbers is het een waar walhalla. Er zijn tientallen banen langs de hele kust. Toeristisch zijn plaatsen als Malaga, Marbella interessant, maar op anderhalf, twee uur rijden bevinden zich steden als Granada (met het wereldberoemde Alhambra), Cordoba (bijzondere moskee in combinatie met de kathedraal) en het romantische Sevilla (met de Giralda-toren en Columbus-praalgraf). Dichterbij bevinden zich de pueblos blancos (witte dorpen). Er is verder van alles te doen in Calahonda en omgeving: tal van strandjes, markten, leuke (kinder)attracties en vele restaurants en strandtentjes.

Huren appartement

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Mieke over beschikbaarheid en kosten voor de huur van El Puente II, no.47 in Calahonda.

 terras