Onze kamers

Mieke&Co, gelegen op een van de schilderachtigste plekken in hartje Blokzijl, heeft de beschikking over twee kamers voor B&B: Terra en Aqua (achter het hoofdhuis, met openslaande deuren naar de tuin). Gasten kunnen - wanneer het weer het toelaat - het ontbijt gebruiken in de tuin, die uitzicht biedt op prachtige 17e eeuwse gevels. Vlakbij de haven gelegen, bevindt de Bed&Breakfast zich in een zeer rustige omgeving.

Beide kamers zijn voorzien van een eigen, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Verder is er een eigen toilet. De kamers in Mieke&Co hebben de beschikking over een led-televisie met een uitgebreid pakket aan zenders. Ook kunnen gasten gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. U kunt uw eigen kopje thee of koffie zetten op de kamers. Tussen de twee gastenverblijven bevindt zich de ontvangstruimte, waarin (o.m.) een koelkast en een combimagnetron. Bedden- en linnengoed is aanwezig. Verder is ook speelgoed voor de kinderen beschikbaar, naast toeristische informatie en een minibibliotheek. Het ontbijt (tussen 7.30 en 10.00 uur) kan naar wens in deze ruimte of in de eigen kamer geserveerd worden. In Mieke&Co geen huisdieren en er mag in de kamers niet gerookt worden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Inchecken tussen 16 en 18 uur of in overleg. Uitchecken kan tot 10.30 uur.

De kamers van Bed&Breakfast Mieke&Co zijn te bereiken via een eigen entree en bieden veel privacy. Er is een afsluitbare fietsenberging om een paar fietsen te stallen. Bovendien zijn er twee oplaadpunten voor elektrische fietsen. Parkeren van uw auto kan in het verlengde van de Kerkstraat.

Kamer Terra

Kamer Terra heeft een eigen badkamer (met douche en wastafel) en een apart toilet, tv en gratis wifi. Kosten per nacht bedragen 79,50 euro op basis van twee personen inclusief ontbijt. Inclusief toeristenbelasting. Gratis parkeren. Het 1-persoonstarief is 64,50 euro.

Annulering: tot 7 dagen van te voren zonder kosten, daarna 50%. Ontbijt wordt in dat geval niet in rekening gebracht. Uitchecken is tot 10.30 uur.

Tijdens het seizoen (1 mei tot 1 september) geldt een korting op een langer verblijf bij boekingen startend op zondag, maandag of dinsdag. Extra nacht(en) kost(en) dan slechts 59,50, inclusief ontbijt. Buiten het seizoen kan er alleen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag een enkele nacht worden geboekt. Op andere dagen geldt dan een korting van 30 euro per extra nacht.
Kamer Terra
Kamer Terra
Kamer Terra
Kamer Terra
Kamer Terra

Kamer Aqua

Kamer Aqua (achter het hoofdhuis, grenzend aan de tuin) biedt dezelfde voorzieningen en kost 89,50 euro per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Gratis parkeren vlakbij B&B. Het 1-persoonstarief van Aqua is 74,50 euro.

Annulering: tot 7 dagen van te voren zonder kosten, daarna 50%. Ontbijt wordt in dat geval niet in rekening gebracht. Uitchecken is tot 10.30 uur.

Tijdens het seizoen (1 mei tot 1 september) geldt een korting op een langer verblijf bij boekingen startend op zondag, maandag of dinsdag, extra nacht(en) kost(en) dan slechts 72,50, inclusief ontbijt. Buiten het seizoen kan er alleen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag een enkele nacht worden geboekt. Op andere dagen geldt dan een korting van 30 euro per extra nacht.

Let op: vanaf 1 maart 2020 wordt de kamerprijs 95 euro per nacht, inclusief ontbijt voor twee personen en toeristenbelasting. Het 1-persoonstarief is vanaf 1 maart 2020 77,50 euro.

Kamer Aqua
Kamer Aqua
Kamer Aqua
Kamer Aqua
Kamer Aqua