Nieuwe website Blokzijl

Sunday 22 May 2022, 12:36
Blokzijl viert dit jaar het feit dat het 350 jaar geleden stadsrechten kreeg. Er vinden allerlei activiteiten plaats in het kader van dit jubileum. Op de nieuwe website van Blokzijl zijn alle evenementen te vinden in de evenementenkalender. Ook vindt u hier de restaurants, hotels en winkels in het voormalige Zuiderzeestadje.

Nieuwe app Weerribben Wieden

Sunday 22 May 2022, 12:28
Bezoekers van Blokzijl en omgeving kunnen vanaf mei een fonkelnieuwe app op hun telefoon downloaden. De app geeft informatie op gebied van allerlei activiteiten, evenementen, routes, verblijfsaccommocaties, restaurant en nog veel meer. De app is te vinden in de Play Store. Zoek op Weerribben Wieden. Uiteraard kunnen belangstellenden ook terecht op de website van het Nationaal Park.

Fietsen en wandelen in de Weerribben

Friday 20 May 2022, 11:28
Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is bij uitstek geschikt om wandelend of fietsend te verkennen. Er zijn tal van mooie routes samengesteld. En nu de horeca weer opengaat, is het ook weer mogelijk om e.e.a. te combineren met een lunch bij één van de vele restaurants in het gebied. Klik hier om de routes te bekijken.

Website Blokzijl

Sunday 26 April 2020, 20:44
klik hier om naar de website van Blokzijl te gaan