Overnachten tijdens Corona-pandemie

Woensdag 05 mei 2021, 08:14
Mieke&Co is gewoon open tijdens de Corona-pandemie. We zijn volledig Corona-proef. De restaurants in Blokzijl zijn open voor lunch en borrel tussen 12 en 18 uur (op hun terras) en bij sommige restaurants kunt u afhaaldiners bestellen. Het diner kunt u bij Mieke&Co op uw kamer nutigen. Het is nu een prachtige periode om het gebied te bekijken. Nationaal Park Weerribben-Wieden is op z'n mooist tijdens het voorjaar, wandelend, fietsend of in een fluisterbootje. Belangstelling? Neem contact op met Mieke via www.mieke-enco.nl. Hopelijk tot spoedig in onze B&B.

Arrangementen Mieke&Co

Zaterdag 25 juli 2020, 19:13
Onze B&B heeft diverse arrangementen samengesteld met partners in de Weerribben. Ten eerste werken we al jaren samen met het sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. 'Eten bij Kaatje en slapen bij Mieke' is erg populair. Mooi eten icm met het bezoeken van het Nationaal Park en overnachten in een sfeervolle B&B, wat wil een mens nog meer. Voor de wat sportievere bezoeker hebben we sinds vorig jaar ook een Kano&Bed Arrangement. Met de kano door het gebied varen, is een ware beleving. Genieten van de rust en de natuur. Onderweg is ook genoeg te zien en te verpozen, bijvoorneeld in één van de restaurants langs de vele routes. Wie ook wil varen, maar daar wat minder moeite voor wil doen, hebben we ook een arrangement in samenwerking met Pieter Jongschaap, één van de grootste verhuurder van fluisterbootjes in het gebied. Jongschaap zit in Kalenberg, het hart van de Weerribben. Met het fluisterbootje over de Kalenbergergracht varen naar Ossenzijl, is één van de mooiste vaarroutes van Nederland. Klik op button 'Arrangementen' op de homepage van Mieke&CO en alvast veel plezier

Website Blokzijl

Zondag 26 april 2020, 20:44
klik hier om naar de website van Blokzijl te gaan

Wandelroutes

Zondag 26 april 2020, 18:13

Op zoek naar een gebied waar u uitstekend kunt wandelen? In de Kop van Overijssel is een compleet wandelnetwerk met 550 km gemarkeerde routes en meer dan 60 kant-en-klare rondwandelingen. Klik hier voor de verschillende wandelmogelijkheden in dit prachtige gebied.