Restaurants in Blokzijl

Auberge aan het Hof
Kerkstraat 9
0527-291844
website: www.aubergeaanhethof.nl
e-mail: info@aubergeaanhethof.nl

Prins Mauritshuis
Brouwerstraat 2
0527-291468
website: www.prinsmauritshuis.nl
e-mail: info@prinsmauritshuis.nl
reserveren: reserveren@prinsmauritshuis.nl

Sluiszicht
Zuiderstraat 2-4
0527-291455
website: www.sluiszichtblokzijl.nl
e-mail: info@sluiszichtblokzijl.nl

Kaatje bij de Sluis
Brouwerstraat 20
0527-291833
website: www.kaatje.nl
e-mail: info@kaatje.nl

Barca
Bierkade 1
0527-769120
website: www.blokzijl.tapasbarca.nl
e-mail: info@tapasbarca.nl

Café Restaurant Slijterij Van Ens
Zeedijk 1
0527- 291320

Arrangementen

Eten bij Kaatje en slapen bij Mieke

Het beeldschone monumentale Blokzijl, in de kop van Overijssel vlakbij Giethoorn en de Weerribben, is met zijn historische haven en gezellige centrum op zich al een bezoek waard. Het wordt helemaal bijzonder wanneer je dat kunt combineren met een avondvullend diner in het met een Michelinster gewaardeerde Kaatje bij de Sluis. Dezelfde avond terug naar huis is niet nodig, want bij dit speciale arrangement is ook een overnachting inbegrepen bij Mieke&Co.

Slapen bij Mieke en varen bij Pieter

Met het arrangement 'Slapen bij Mieke en varen bij Pieter' combineer je een bezoek aan een pittoresk, voormalige Zuiderzee-stadje met een ontdekkingstocht door het prachtige nationaal park de Weerribben. De sfeervolle haven van Blokzijl ligt middenin het stadje. Mieke&Co is gesitueerd in de Kerkstraat, op een paar honderd meter van de haven. Op deze site uiteraard veel meer informatie over de B&B en de overnachtings- en dinermogelijkheden. Blokzijl ligt op een klein half uurtje fietsen van Kalenberg en ongeveer een kwartier met de auto. In het schilderachtige Kalenberg, het hart van de rietoogst, ligt een fluisterbootje klaar, waarmee het nationaal park De Weeribben verkend kan worden.

Het arrangement:
- Overnachting Mieke&Co
- Ontbijt (met o.a. zuivel uit de Weerribben)
- Welkomstdrankje
- Gratis wifi en gratis parkeren
- Toeristische informatie
- Toeristenbelasting
- 1 uur varen met een fluisterboot van Jongschaap

Kosten arrangement: 46,50 p.p. op basis 2-persoonskamer
Interesse? Stuur dan een mailtje naar Mieke&Co of bel met 06-13911303

Heerlijk dagje varen met electrische sloep

Mieke&Co heeft in samenwerking met restaurant Geertien in Muggenbeet, een sloeparrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit een overnachting bij Mieke&Co in combinatie met een dag varen in een zogeheten Pettersloep (zie foto). De Pettersloep is een electrische sloep die plaats biedt aan maximaal 8 personen. Met deze comfortabele boot kunt u heerlijk een dagje vertoeven in het prachtige natinaal park Weerribben/De Wieden. Tussendoor of na afloop kunt u natuurlijk ook van een heerlijke maaltijd genieten bij café-restaurant Geertien in het buurtschap Muggenbeet.

Kosten arrangement: 75 euro per persoon

Voor slecht 75 euro per persoon (op basis van deelname van 4 personen) heeft u een overnachting bij Mieke&Co, inclusief welkomstdrankje, ontbijt en toeristenbelasting én een hele dag de Pettersloep tot uw beschikking! Data uiteraard in overleg. Neem om te reserveren contact op met Mieke, 06-13911303 of stuur een e-mail naar welkom@mieke-enco.nl. Er wordt een borgstelling van 150 gerekend door Geertien voor het gebruik van de Pettersloep.