Restaurants in Blokzijl

Auberge aan het Hof
Kerkstraat 9
0527-291844
website: www.aubergeaanhethof.nl
e-mail: info@aubergeaanhethof.nl

Prins Mauritshuis
Brouwerstraat 2
0527-291468
website: www.prinsmauritshuis.nl
e-mail: info@prinsmauritshuis.nl
reserveren: reserveren@prinsmauritshuis.nl

Sluiszicht
Zuiderstraat 2-4
0527-291455
website: www.sluiszichtblokzijl.nl
e-mail: info@sluiszichtblokzijl.nl

Kaatje bij de Sluis
Brouwerstraat 20
0527-291833
website: www.kaatje.nl
e-mail: info@kaatje.nl

Barca
Bierkade 1
0527-769120
website: www.blokzijl.tapasbarca.nl
e-mail: info@tapasbarca.nl

Café Restaurant Slijterij Van Ens
Zeedijk 1
0527- 291320

Arrangementen

Slapen én dineren bij Mieke&Co

Als u er in deze rare tijden toch even lekker op uit wil in combinatie met een heerlijk diner, kunt u vanaf nu ieder weekend terecht bij onze B&B in hartje Blokzijl. Het (afhaal)diner wordt verzorgd door Grand Café Restaurant Het Prins Mauritshuis, gelegen op een steenworp afstand van onze B&B in de Kerkstraat. Blokzijl ligt middenin het Nationaal Park Weerribben-Wieden, dat tal van mogelijkheden biedt voor een stevige wandeling of fietstocht. Overdag lekker uitwaaien: goed voor lichaam en geest! En 's avonds een diner in de B&B. Wat wil een mens nog meer om even bij te komen tijdens deze pandemie!?

Interesse? Bel met Mieke (06-13911303) of stuur een e-mail naar welkom@mieke-enco.nl voor de mogelijkheden. Mieke&Co is de hele week geopend, de combi met diner geldt echter alleen voor de zaterdagen en zondagen (tussen 16 en 20 uur).

Bijgaand de link naar de Facebookpagina van het Prins Mauritshuis, zodat u alvast een voorproefje kunt krijgen door over de menukaart te scrollen. Hopelijk tot ziens bij Mieke&Co in het pittoreske Blokzijl.

Leer kanoën en geniet van de Weerrribben

Het nationaal park Weerribben- Wieden leent zich er uitstekend voor om ontdekt te worden per kano. Je kunt al peddelend genieten van de prachtige natuur, de vogels, de karateristieke huizen en hier en daar aanleggen om te picknicken. Mieke&Co heeft een arrangement samengesteld in nauwe samenwerking met kanoschool Herbie Bird in Ossenzijl, gelegen aan de noordzijde van de Weerribben. Het arrangement bestaat uit een uurtje les, een dag lang de beschikking over een kano en een overnachting, inclusief ontbijt bij B&B Mieke&Co in hartje Blokzijl.

Programma: Na de kanoles door een instructeur van Herbie Bird in Ossenzijl, kunnen de deelnemers de hele dag door de Weerribben varen, daarna wacht gastvrouw Mieke in B&B de deelnemers op. De overnachting is inclusief welkomstdrankje en ontbijt. In Blokzijl zijn diverse restaurants (vanwege corona gesloten tot nader order). U kunt natuurlijk ook starten bij Mieke&Co en pas na de overnachting richting Herbie gaan.

Prijs per persoon: 79,50 (op basis 2-persoonskamer)

Arrangement bestaat uit:

  • Uur kanoles
  • Dag lang beschikking over een kano
  • Overnachtin bij Mieke&Co, inclusief ontbijt

Bijzonderheden: Ossenzijl ligt aan de rand van het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden dat zich bij uitstek geschikt is om per kano te bezoeken. Blokzijl is een pittoresk voormalig Zuiderzeestadje met een karakteristieke haven middenin het kleine stadje. Mieke&Co is gesitueerd in de Kerkstraat, een paar honderd meter van de gezellige havenkolk en sluis.

Inlichtingen/boekingen:
E-mail:
welkom@mieke-enco.nl
Tel: 06-13911303